foto

Viktorija Kosova

  • nar. 18.9.1988 (32 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
Dvorničicha Taja (S01E21)
2010 Susidy (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Čistaja mistika (S05E29)
Kovšik (S05E10)
2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Něulovimaja mstitelnica (S04E75)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Něobyčaynyj kross (S03E95)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky