foto

Niko Saarela

  • nar. 28.2.1972 (47 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yösyöttö
2013 Keikka
Miten meistä tuli ystäviä
2011 Tarkastaja
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2009 Täällä Pohjantähden alla
Väärät juuret
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Matti
Supermiehen poika
Teräsvilla - Hevimatka navetan nurkasta Tavastian lavalle (TV film)
2005 Vzácné zboží 2
2004 Impérium jazzu
Vares - Yksityisetsivä
2003 Pahat Pojat
2001 Klassikko
1999 Anna muisto (TV film)
1998 Veera (studentský film)
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Romanovin kivet
1992 Veturimiehet heiluttaa
1989 1249 km
Musta enkeli
1988 Uimataidoton
1987 Nonstop
1984 Raw War (TV film)
1982 Král bez srdce
1977 Ottakaa varas kiinni!

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Veljeni (E01)
2016 Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (12)
Roba (TV seriál)
Apu on tulossa (S03E07)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Alin taju (E02)
Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
další epizody (10)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Vintiöt - Ten years after (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1998 Pappia kyydissä (TV seriál)
1997 Kadonnut kirje (TV seriál)
Kadonnut näky (TV seriál)
1996 Kadonnut veljeni (TV seriál)
Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
Nortia (TV seriál)
1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1992 Huomenna on paremmin (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pimeän puolella (TV seriál)
2008 Uhrit 1918 - vyp.
2003 Making of 'Pahat pojat'
Onko Che mun isä? (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Miten meistä tuli ystäviä
2006 Teräsvilla - Hevimatka navetan nurkasta Tavastian lavalle (TV film)

TV seriály

2003 Vintiöt - Ten years after (TV seriál)

TV pořady

2006 Studio Impossible (TV pořad)
1994 Vintiöt (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2006 Studio Impossible (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
1999 Laura Wou! (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1994 Vintiöt (TV pořad)
1983 Velipuolikuu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace