foto

Raimo Grönberg

  • nar. 8.3.1953 (66 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kontakti
Olavi Virta
2016 Důl
Nuotin vierestä
2015 Lasten juhlat
Tsamo
2014 Patsaat kuolevat
2011 Selkärangasta (studentský film)
2010 Connection Lost (studentský film)
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2007 Ensimmäinen Eskelinen
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
Lintu sininen (TV film)
Piilopaikka kahdelle (TV film)
2003 Sibelius
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
2001 Rentun ruusu
1999 Kulkuri ja joutsen
1997 Hyvän tekijät
Palava rakkaus (TV film)
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
1994 Hiljaiset laulut (TV film)
1993 Routasydän
1992 Brunnen
Hiilisangolla ratsastaja (TV film)
Matka ajassa (TV film)
1991 Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1989 Katso naamion taa (TV film)
1987 Päivä kaupungissa (studentský film)
1986 Mikko iz Tampere prosit soveta (TV film)
1984 Pessi ja Illusia
Päivää, herra Kivi
1983 Zoja (TV film)
1980 Teatterituokio: Valkoinen sukka (TV film)
1978 Vartioitu kylä 1944

TV seriály

2019 Kämppä tyhjänä (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2018 Karppi (TV seriál)
Alku (E12)
Ruhjeita (E11)
Yksin (E10)
další epizody (12)
Pihlajasatu (TV seriál)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Syke (TV seriál)
Mysteeri (S02E01)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)
další epizody (10)
2012 Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 1 (E05)
Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (5)
Taivaan tulet (TV seriál)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
Siskokset (S02E07)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (4)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Eksyneet (S01E07)
další epizody (7)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Tuntomerkkeihin sopiva (E03)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Pidetään yhtä (TV seriál)
2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
Mustan kissan kuja (TV seriál)
1997 Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
1996 Lähempänä taivasta (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Onnea vai menestystä (TV seriál)
Taikapeili (TV seriál)
1993 Hylättyjen klubi (TV seriál)
Jäähyväiset rakkaimmalle (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1990 Huojuva talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Terveysasema (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1984 Hesse 120462/1100V (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1986 Suomalainen lähiörapsodia (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1986 Suomalainen lähiörapsodia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky