foto

Hyeon-min Yoon

  • nar. 15.4.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gukgadaepyo 2
2011 Toohon

TV seriály

2018 Gyeryongseonnyeojeon (TV seriál)
Haneuleseo tteoleojin pol (TV seriál)
2017 Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
Teonneol (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Goot waipeu (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Soonjunge banhada (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
2013 Moojungdoshi (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
Ya-cha (TV seriál)
2009 Joseon choori hakgeuk Jeong Yak Yong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace