foto

Yeon-woo Jo

  • nar. 30.5.1973 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Yeojajeonjaeng : tteodoneun nun
2006 Oldeumiseu daieori

TV seriály

2016 Aimssori Kangnamgoo (TV seriál)
2015 Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Haiseukool - Reobeuon (TV seriál)
2013 Moozasik sangpalja (TV seriál)
Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Geudaeupin motsalah (TV seriál)
Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Balhyogajog (TV seriál)
Wiheomhan yeoja (TV seriál)
2010 Juhonggeulssi (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2006 101 beonjjae peuroposeu (TV seriál)
Tumyeongingan Choe Jang Su (TV seriál)
Yeowooya mooihani (TV seriál)
2005 Bullyang jooboo (TV seriál)
Haneulisiyeo (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace