foto

Piroska Molnár

  • nar. 1.10.1945 (71 let)
    Ózd, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Líza, liščí víla
Zběsilci
2014 Dům u kamenných opic
Volný pád
2013 Velký sešit
2012 Aglaja
Dočasný domov
Ptačí zpěv (TV film)
Tüskevár
2011 Poslední rapsodie (TV film)
Tragédie člověka
ZooKids - Mentsük meg az Állatkertet!
2010 Zimmer Feri 2.
2009 Papírkutyák
Szuperbojz
2008 Kis Vuk
Tablo
2007 Dolina
2006 De kik azok a Lumnitzer nővérek?!
Idegölő
Rokonok
Taxidermia
Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Člověk bez osudu
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Ragazzi della via Pál, I (TV film)
Rinaldo
Rózsovy písně
2002 Egérút
Kvartett
2000 Mai mesék: Lucy (TV film)
Meseautó
Princ a chuďas (TV film)
1999 A misszió
Hippolyt
Kínai védelem
1998 Ámbár tanár úr
Cikánský zákon
Üstökös (TV film)
1997 Balekok és Banditák
Csinibaba
1996 Szamba
1995 Ébredés
1994 Így írtok ti (TV film)
Jó éjt királyfi
Pártütök, A
1993 Nikdy nezemřeme
1991 A távollét hercege
1989 Groteszk (TV film)
1988 Kiáltás és kiáltás
1987 Laura
1986 Falu jegyzöje, A (TV film)
Idő van
1983 Sértés
1981 Mérközés, A
1980 Indul a bakterház (TV film)
1979 Fogjuk meg és vigyétek!
Forró mezök (TV film)
1977 A zöldköves gyürü (TV film)
1976 Azonosítás
Chudobka
1975 Utolsó padban (TV film)
1974 Makra
Ösbemutató (TV film)
1973 Harmadik nekifutás
1971 Mraveniště
1968 Az utolsó kör
Elsietett házasság
Völgy, A
1967 Ahoj, Věro!
Ünnepnapok

TV seriály

2012 Munkaügyek (TV seriál)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
2004 Könyveskép (TV seriál)
2002 Capitaly (TV seriál)
1999 Családi kör (TV seriál)
1995 Éretlenek (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1982 Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
1981 Petöfi (TV seriál)
1978 Maďarské lidové pohádky (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace