foto

Anna Samochina

  • nar. 14.1.1963
    Guryevsk, Kemerovská oblast, Sovětský svaz
  • zem. 8.2.2010 (47 let)
    Petrohrad, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gena Beton
2010 V stile jazz
2006 Pervyj doma (TV film)
1999 Kitajskij serviz
1994 Bulvarnyj roman
Koleso ljubvi
Pojezd do Bruklina
1993 Sdělaj mně bolno
Strasti po Anželike
Volčicy
1992 Detonator
Idealnaja para
Tarťuf (TV film)
1991 Gangstery v okeane
Vzběsivšijsja avtobus
1990 Dura
Ruské impérium: Začátek 1.
1989 Don Sezar de Bazan (TV film)
1988 Uznik zamka If
Vory v zakoně

TV seriály

2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 5 (S06E05)
Episode 3 (S06E03)
další epizody (12)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dama s sobakoj (S02E08)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace