foto

Sergej Nikoněnko

  • nar. 16.4.1941 (79 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krymskij most. Sdělano s ljubovju!
So dna veršiny
2017 Dětki naprokat
2016 Oficer VMF
Opasnyje kanikuly
2015 Glavnyj
2014 Tajna ťomnoj komnaty
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
Sokrovišča ozera Kaban
2011 Likvidator
2010 O čjom govorjat mužčiny
2009 Dieci inverni
Passažirka
2007 Leningrad
Luzer (TV film)
2006 Geroj našego vremeni
Park sovětskogo perioda
Vy ně ostavite meňa
2003 A poutru oni prosnulis
2002 Intěresnyje mužčiny
Istinnye proishestviya
Ja - kukla
2001 Dikarka
1999 Kitajskij serviz
1998 Klassik
Sočiněnije ko Dňu Pobědy
Vremja tancora
1997 Děti ponědělnika
Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1996 Tsikatriz
1995 Moskovskije kanikuly
1994 Master i Margarita
1993 Angely smerti
Choču v Ameriku
1992 A znovu a znovu!
Igra vserjoz
V poiskakh zolotogo fallosa
1991 Agenty KGB tože vljubljajutsja
Ispanskaja aktrisa dlja russkogo ministra
Umirať ně strašno
Vivat, gardemariny!
1990 Běs v rebro
Stalingrad
1989 Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem
Žizň po limitu
1988 Jolki-palki
Lapta (TV film)
1987 Lilovyj Šar
Zítra byla válka
1986 Byla ně byla
Obviňajetsja svaďba
1985 Mimo určený cíl
Ot zarplaty do zarplaty
Solntse v karmane
Zimní večer v Gagře
1984 Jesli možeš, prosti...
Parad planet
1983 Letargija
Ljublju. Ždu. Lena
1982 Inspektor GAI
Svidanije
1981 Cikánské štěstí
Šestý, kdo jde na smrt
1980 Cholosťaki
Pozdnije svidanija
Ty dolžen žiť
1979 Bezotvetnaja ljubov
S ljubimymi ně rasstavajtěs
Téma
Vstreča
1978 Otec Sergej
Poka bezumstvujet mečta
1977 Fantazii Věsnuchina (TV film)
Nedokončená skladba
1976 Dolgi naši
Tryn-trava
1975 Tam, za gorizontom
1974 Krajané
Ptáci nad městem
1973 Poj pesňu, poet
1971 Děržis za oblaka
Osvobození III - Směr hlavního úderu
Osvobození V - Poslední úder
1970 Bílý výbuch
Osvobození I - Ohnivá duha
Osvobození II - Průlom
Rudé náměstí
Spokojnyj den v konce vojny
Zločin a trest
Četirimata ot vagona
1969 Jediný svědek
Osvobození
Strannyje ljudi
Zolotyje vorota
Šlechtické hnízdo
1968 Nikolaj Bauman
1967 Hvězdy na čepicích
Komisařka
Novinář
Vojna a mír III: Rok 1812
1966 Křídla
Vojna a mír
1965 A sedmnáct jim bylo let...
Otevřete, někdo zvoní!
1963 Eto slučilos v milicii
1962 Lidé a zvířata

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Mjatěž (TV seriál)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
Čjornyj spisok (S06E05)
Zamena objekta (S06E04)
další epizody (6)
2009 Annuška (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
Soavtory (S05E05)
Posmertnyj obraz (S05E04)
další epizody (6)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
Těň prošlogo (S04E02)
Ličnoje dělo (S04E01)
2003 Rodina žďot (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Stilist (S03E03)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
další epizody (4)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Mužskije igry (S02E03)
Ja umer včera (S02E02)
další epizody (4)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)
Čužaja maska (S01E07)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
další epizody (7)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)
1994 Anekdotiada, ili istorija Oděssy v anekdotach (TV seriál)
1988 Chleb - imja suščestvitělnoje (TV seriál)
1977 Křížová cesta (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky