foto

Virve Kauste

  • nar. 2.3.1952 (67 let)
    Kuusankoski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rakkaudella, Maire
1987 Potilas Lind, vaimo ja tytär (studentský film)
1986 Akallinen mies
1983 Akaton mies
Huhtikuu on kuukausista julmin
Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1982 Naisen ratkaisu (TV film)
Toto
1981 Pirunpolska (TV film)
1980 Kätkäläinen (TV film)
1979 Ruskan jälkeen

TV seriály

2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Betoni kukkii (S01E03)
1996 Nortia (TV seriál)
1991 Edessä lupaava tulevaisuus (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
1987 Vihreän kullan maa (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace