foto

Kathleen Luong

  • nar. 13.11.1976 (42 let)
    Saigon, Vietnam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Půlnoční polibek
2005 Color Blind
2003 Buổi Sáng Đầu Năm
Nezvěstný syn
2001 Hunger
Zelený drak
1998 Mrtvý na univerzitě
1996 Drsný a drsnější

TV seriály

2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Dítě štěstěny (S08E18)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace