foto

Gábor Hevér

  • nar. 13.3.1969 (50 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 BÚÉK
2014 Búcsú
2013 Berosált a rezesbanda
2011 S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás
2010 Szinglik éjszakája
T.Ú.K.-Tanár úr kérem! (TV film)
2008 9 és 1/2 randi
2007 S.O.S. szerelem!
1999 Az alkimista és a szüz
Kalózok
1996 Aranyoskáim (TV film)
Szökés a nagy árvíz idején (TV film)

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Jófiúk (TV seriál)
Öröm a háznál (E13)
Szexterápia (E12)
Védelmi pénz (E11)
další epizody (13)
A Tanár (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2018 Tóth János (TV seriál)
A kihallgatás (S01E52)
Hepiend (S01E51)
Fent és lent (S01E48)
Sladký život (TV seriál)
A rock and roll az nem egy tánc (S03E02)
Semmi sem számít, csak az, hogy ki vagy (S03E01)
2017 Munkaügyek (TV seriál)
Chip 2 (S06E20)
Chip 1 (S06E19)
2016 Sladký život (TV seriál)
Jól megválasztott cél vezet sikerhez (S02E08)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
A helyzethez igazítsd a taktikádat (S02E02)
další epizody (4)
Munkaügyek (TV seriál)
Diploma után (S06E08)
2015 Munkaügyek (TV seriál)
Pszichodráma (S05E08)
A delegáció (S05E07)
2012 Átok (TV seriál)
Leszámolás (S03E10)
Bizonyíték (S03E09)
Az utolsó esély (S03E08)
další epizody (12)
2011 Átok (TV seriál)
Törés (S02E07)
Az éjszaka (S02E06)
Kilégzés (S02E05)
další epizody (7)
2010 Átok (TV seriál)
Lula (S01E04)
Luca (S01E03)
Hagyaték (S01E02)
další epizody (4)
2008 Presszó (TV seriál)
Nemzedéki problémák (E10)
A szeretet ünnepe (E08)
Már megint itt van (E07)
další epizody (7)

Dokumentární

2005 Magyar elsők (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky