foto

Lucie Aron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chasing Paper Birds
2019 Villa Eva (TV film)
2018 Justice - Verstrickt im Netz der Macht
2017 Balla Balla
Berlínský syndrom
Replace
2016 Berlin Metanoia
2015 Die Verwandlung
Já a Kaminski
2014 Křížová cesta

TV seriály

2019 Bella Germania (TV seriál)
Il segreto - das Geheimnis (E03)
2018 Streamers (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2017 You Are Wanted (TV seriál)
Rollo (S01E05)

Dokumentární

2021 Non-Citizens

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky