foto

Nikolaj Parfjonov

  • nar. 26.8.1912
    Ruské impérium
  • zem. 7.1.1999 (86 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
Plaščanica Alexandra Něvskogo
1991 Pjať pochiščennych monachov
Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1990 Častnyj detektiv, ili operacija 'Kooperacija'
1989 Kňaz Udača Andrejevič
Moj muž - inoplaněťanin
Zakon
1988 Guljaščije ljudi
Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
1987 Gdě nachoditsja Nofelet?
Pyat' pisem proshchaniya
Zabavy molodych
1986 Zolotaja rybka
Čičerin
1985 Ně choditě, děvki, zamuž
Váš oddaný...
1984 Velmi důležitá osoba
1983 Viťa Glušakov, drug Apačej
Vzjatka. Iz bloknota žurnalista V. Cvětkova (TV film)
1982 Inspektor GAI
Slzy padaly
Čaroději (TV film)
1981 My, nižepodpisavšijesja (TV film)
1980 Graždanin Ljoška
Případ jedné noci
Věčernij labirint
1979 Frak dlja šalopaja
1978 Poka bezumstvujet mečta
Poslednij šans
Živitě v radosti
1977 Dobrota
Gonki bez finiša
Po semejnym obstojatelstvam
1976 Blizkaja dal
1975 Afoňovo zmoudření
Almazy dlja Marii
Ozvěny
1974 Kyš i Dvaportfelja
Svoj pareň
1973 Effekt Romaškina (TV film)
Já, Šapovalov
Kupujeme chatu
Neispravimyj lgun
Nejlon 100%
1972 Bez trjoch minut rovno
Poslední den
Štorm (TV film)
1971 Koněc Ljubavinych
Včera, segodňa i vsegda
1970 Návrat svatého Lukáše
Rudé náměstí
Vas vyzyvajet Tajmyr (TV film)
1969 Bratři Karamazovi
1968 Krach
Sjem starikov i odna devuška (TV film)
Sloužili dva kamarádi
Urok literatury
1967 Hvězdy na čepicích
1966 Pozor na auto
Čjort s portfelem
1965 Děti Don-Kichota
Jeden navíc
Skandál kolem Pampelišky
V pondělí ve 12.00
1964 K noze, Muchtare!
Něpridumannaja istorija
Předseda
Ticho
1963 Bolšoj Fitil
Pěrvyj trollejbus
1962 Bez stracha i uprjoka
1961 Bitva na pochodu
Priključenija Kroša
1960 Vesennije grozy
1959 Konec Voroncovovy bandy
1958 Slučaj na šachtě vosem
Sám mezi lidmi
1957 Kommunist
1956 Eto načinalos tak...
1955 Historie jedné lásky
1954 Věrní přátelé
1946 Syn pluku
1943 Rodnyje polja

TV seriály

1982 Professija - sledovatěl (TV seriál)
1977 I eto vsjo o ňom (TV seriál)
1974 Sověsť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky