foto

Ian Moss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 The Messenger
2011 Hattie (TV film)
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2008 Caught in a Trap (TV film)
The Curse of Steptoe
2007 Maxwell (TV film)
2006 Number 13 (TV film)
Random Quest (TV film)
Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
Nejzáhadnější vraždy (TV film)
Nejzáhadnější vraždy (TV film)
Nejzáhadnější vraždy (TV film)
Our Hidden Lives (TV film)
2004 Nejzáhadnější vraždy (TV film)

TV seriály

2018 Safe (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (6)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Hunderby (TV seriál)
Stella (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Love That Pays the Price (S02E02)
A Faraway Country About Which We Know Nothing (S02E01)
2011 Case Histories (TV seriál)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
2008 Crooked House (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Přežili Den D (TV film)
1994 Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky