foto

Donald Harron

  • nar. 19.9.1924
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 17.1.2015 (90 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Really Weird Tales (TV film)
1984 Peep (TV film)
1979 Riel (TV film)
1971 Nemocnice
1967 Mosby's Marauders
1966 I Deal In Danger
1962 Cyrano de Bergerac (TV film)
1959 The Best of Everything
1952 Zvuková bariéra

TV seriály

2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
1991 Red Green Show, The (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Inheritors: Part II (S02E11)
The Inheritors: Part I (S02E10)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Playdate (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Moment of Fear (TV seriál)
1959 One Step Beyond (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1956 Anne of Green Gables (TV film)

Host

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky