foto

Alison Sterling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Kouzelné chvíle (TV film)

TV seriály

2008 Milenky (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 Laura and Disorder (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace