Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V srdci Londýna rozpoutá anonymní telefonát boj mezi dvěma vynikajícími detektivy. Mladá policistka na začátku kariéry a vlivný inspektor odhodlaný ochránit svůj odkaz jsou na nože kvůli nápravě dávného justičního omylu. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem jiný děj, příběh je zajímavý, ale opět se řeší rasismus a to už mi začíná lézt na nervy... Jumbo mám rád, ale tady už začíná vypadat jak chlap. Ďábelský Peter Capaldi byl daleko lepší v The Devil's Hour, kde mu role sedla dokonale. S takovým ksichtem nemůžete hrát policisty.... PS letos druhá série The Devils hour... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvod do serie je vydareny...... utaty "distress-call" a prepojenie s davnou vrazdou a uzavretym pripadom. V pozadi vyborne zahrana postava Petra Capaldiho, senior - detektiva a vyborneho "psychologa" a "manipulatora". V kontraste s mladsou idealistickou, ale schopnou a zapalenou kolegynou je to celkom fajn.. Kvalita dielov je vsak nekonzistentna a kolise od priemeru po nadpriemer. Necakajte preto ziadnu krimi-pecku. Mna serial udrzal len vdaka postave a herectvu vyssie spomenuteho Capaldi-ho. Kvoli nemu ma zmysel film vidiet. Zaver neurazi, ale ani ten "nevybocuje". ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už jsem zažil lepší detektivky, kde jsem si tu ryzí londýnskou angličtinu poslechl radši, než je tomu zde. Pravda, Peter Capaldi tu má až démonicky zajímavou postavu. Jenže co naplat, když on je to jediné, co je na seriálu zajímavé. A to se tu ještě hlásí z pozice druhé barikády, takže hajzl, který čeká na svou chvíli udeřit. Sice se tomu nedá technicky nic vytknout, ale krom něj tu není nic, co by ze seriálu dělalo kousek, který by se v dnešní době vyjímal. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S ohledem na precizně diverzní obsazení je od plakátku jasné, kdo je hodný, zlý a kdo na konci bude tahat za kratší konec. Takže to že “mladá policistka” bude ta hodná a zvítězí není vyzrazení zápletky. To co ale plakátek nevykecá, je že kdyby jste se podívali na první a poslední epizodu, stačí to. Prakticky cokoli mezi tím je vrtání se v životě postav a vyšetřování se prakticky nehne. Seriál má také jeden neduh. Libuje si v náznacích. Podsouvá dojem pomocí náznaků v ději, které se dají vysvětlit jakkoliv. A tváří se že je děsně mazaný. Není. Je to super začátek, rychlý konec a tuna hoven uprostřed. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

série, která je trochu detektivka, trochu drama a trochu thriller, ale k divákově smůle si ze všech těch žánrů bere ty největší klišé a po slibném úvodu nakonec upadne do průměru a svůj potenciál nenaplní. Trochu to zachraňuje Capaldiho nečitelný detektiv, ale bohužel ne tolik abych se třeba těšil na případnou další sérii...60% ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama