foto

Artur Janusiak

  • nar. 5.2.1971 (48 let)
    Štětín, Západopomořanské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
2016 Agnus dei
2014 Jeziorak
2013 Ida
Wkręceni
2011 Maraton tańca
2010 Růžička
Trzy minuty. 21:37
2009 Kouzelný strom
Miasto z morza
Nula
2008 Kolik váží trojský kůň?
Usínání
2003 Sloow

TV seriály

2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Neštěstí v dole (E05)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nagranie (S01E10)
Duże kłamstewka (S01E07)
Pakt (TV seriál)
Spisek (S02E05)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Mężczyzna w opałach (E11)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Serwus, panowie (S02E04)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Regina (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace