foto

Artur Janusiak

  • nar. 5.2.1971 (46 let)
    Štětín, Západopomořanské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Agnus dei
2014 Jeziorak
2013 Ida
Wkręceni
2011 Maraton tańca
2010 Růžička
Trzy minuty. 21:37
2009 Kouzelný strom
Miasto z morza
Nula
2008 Kolik váží trojský kůň?
2003 Sloow

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
2014 Wataha (TV seriál)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Regina (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace