foto

Teresa Gallagher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Thomas & Friends: Digs & Discoveries - Benelux
2018 Eric Animations: The First Ultimate Epic Movie
Lokomotiva Tomáš - Velká dobrodružství ve velkém světě
Thomas & Friends: Danger at the Docks
2017 Mašinka Tomáš: Úžasné lokomotivy
Thomas & Friends: Christmas on Sodor
2016 Mašinka Tomáš: Zapněte motory
2015 Thomas & Friends: Thomas' Christmas Carol
Thomas & Friends: Whale of a Tale and Other Sodor Adventures
2014 Lokomotiva Tomáš - příběh hrdiny
Thomas & Friends: Spills and Thrills
Thomas & Friends: Trouble on the Tracks
2013 Lokomotiva Tomáš: Král železnic
Thomas & Friends: Go Go Thomas!
Thomas & Friends: Muddy Matters
Thomas & Friends: Railway Mischief
Thomas & Friends: Santa's Little Engine
2012 Lokomotiva Tomáš: Záhada Modré hory
Thomas & Friends: Sticky Situations
Thomas & Friends: The Best of James
Thomas & Friends: Up, Up and Away!
Thomas and Friends: Curious Cargo
2011 Auta 2
Lokomotiva Tomáš: Diesel má slavný den
Thomas & Friends: The Birthday Express
Thomas & Friends: Wobbly Wheels & Whistles
Thomas and Friends: Pop Goes Thomas
2010 Králova řeč
Thomas & Friends: Merry Winter Wish
Tomáš a kamarádi: Záchrana z Mlžného ostrova
2009 Tomáš a kamarádi: Hrdina na kolejích
2005 Svěrací kazajka
1999 Páté přes deváté
1998 Maléry paní Margaret
1996 Combination Skin
X

TV seriály

2019 Thomas & Friends: Meet the Steam Team (TV seriál)
2014 Dinosauří kamarádi (TV seriál)
2013 Dude, That's My Ghost! (TV seriál)
To je ale nápad! (TV seriál)
2011 Gumballův úžasný svět (TV seriál)
Kočička Popy (TV seriál)
Mike rytíř (TV seriál)
2010 Příběhy z úlu (TV seriál)
2009 Noddy v zemi hraček (TV seriál)
2008 Mr. Men Show, The (TV seriál)
The Pinky and Perky Show (TV seriál)
2007 Frankenstein's Cat (TV seriál)
Mirabelino domácí kino (TV seriál)
2005 BB3B (TV seriál)
2002 Engie Benjy (TV seriál)
Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky