Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animované příběhy slonice Mirabel a jejích zvířecích mláďat, kterým každý den promítá v savaně krátké, zajímavé dokumenty o přírodě.
Britský animovaný seriál o slonici Mirabel a jejích zvířecích mláďatech, kterým každý den promítá v savaně krátké zajímavé dokumenty o přírodě. V prvním dílu se děti dozvědí, jaký význam má bahno pro žáby, hrochy, slony a další zvířata. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Slonice Mirabel pomocí promítání filmů vzdělává ostatní zvířata. Určeno pro nejmenší děti. Však nápady zvířecích mláďat vycházejí asi z nápadů dětí. Občas slovní hříčky docení spíš dospěláci. -Hele, malý kůň./ - Říká se hříbě./ -Hele, slepičí hříbě. -Říká se kuře. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Pro děti určitě povedený seriál, ve kterém se z hraných klipů dozvědí spoustu informací o zvířatech. Tvůrcům animované části by ale měl někdo vysvětlit, že zebra, gepard a slon nemůžou jen tak náhodou v africké savaně potkat běžícího tapíra. Český dabing je docela strašný, hlavně úvodní píseň... ()

SKA 

všechny recenze uživatele

Je to docela zajmavé, ale mě tam neseděj ty animovaný zvířata. Je to pro mladší věkovou kategorii nic pro mě. 26% (první komentář 30.6.2009) ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama