foto

Nataša Švec

  • nar. 28.3.1979 (40 let)
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Apostasy
2013 Rasputin
Skolženije
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
Raspoutine (TV film)
2008 Foto mojej děvuški (TV film)
2006 Znaki ljubvi
2002 Prevraščenije

TV seriály

2019 Port (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
2013 Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Prostaja kombinacija (S06E02)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
Imja potěrpevšego - Nikto (S05E02)
Rekviem (S05E01)
2008 Fotograf (TV seriál)
Sestrička s togo sveta (E14)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
Těň prošlogo (S04E02)
Ličnoje dělo (S04E01)
2004 Advokat (TV seriál)
Dělo prostych ljuděj (S01E06)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Stilist (S03E03)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
další epizody (4)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky