foto

Jelena Podkaminskaja

  • nar. 10.4.1979 (41 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 My
2019 Barabáš
2018 O čjom govorjat mužčiny. Prodolženije
2015 Ljubov naprokat
2014 Kuchňa v Pariže
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Tajemný ostrov
2007 Sidelka
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
IP Pirogova (TV seriál)
2017 Spjaščije (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
2015 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Bankiry predpočitajut umereť (S02E06)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)