foto

Jelena Podkaminskaja

  • nar. 10.4.1979 (38 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 O čjom govorjat mužřiny. Prodolženije
2015 Ljubov naprokat
2014 Kuchňa v Pariže
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Tajemný ostrov
2007 Sidelka
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi

TV seriály

2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
2015 Metod Frejda 2 (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Bratya Karamazovy (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Něudača Puaro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace