foto

Jelena Podkaminskaja

  • nar. 10.4.1979 (40 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Barabáš
2018 O čjom govorjat mužčiny. Prodolženije
2015 Ljubov naprokat
2014 Kuchňa v Pariže
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Tajemný ostrov
2007 Sidelka
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
IP Pirogova (TV seriál)
2017 Spjaščije (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
2015 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Bankiry predpočitajut umereť (S02E06)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)