foto

Peter Walker

  • nar. 24.6.1927 (91 let)
    Mineola, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ztraceni na Manhattanu
1985 Osa
1974 W
1957 The Wayward Girl
Under Fire
1956 Maigret dirige l'enquête
1955 La Madelon
1954 Soirs de Paris
1953 Jeunes mariés

TV seriály

1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A World of Difference (S01E23)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace