foto

Hans-Jürgen Tögel

  • nar. 8.8.1941 (78 let)
    Neutitschein, Sudety, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Jersey (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Lissabon (TV film)
Rosamunde Pilcher - Nie wieder Klassentreffen (TV film)
2016 Rosamunde Pilcher: Argentinské tango (TV film)
2015 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise in die Türkei (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Montenegro (TV film)
Loď snů: Macau (TV film)
Rosamunde Pilcher: Kandidáti na lásku (TV film)
2014 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Barcelona (TV film)
Loď snů: Mauricius (TV film)
Rosamunde Pilcher: První nebo druhá (TV film)
2013 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise in die Provence (TV film)
2012 Loď snů: Singapur (TV film)
Rosamunde Pilcher: Falešná jeptiška (TV film)
2011 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sevilla (TV film)
Loď snů - Bora Bora (TV film)
Loď snů - Kambodža (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
2010 Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ať půjdeš kamkoli (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Sňatek z rozumu (TV film)
2009 Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film)
Letní noc (TV film)
Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Loď snů - Peru – Miami (TV film)
Plavba snů: Florida (TV film)
Plavba snů: Marrákeš (TV film)
2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
Loď snů - Vietnam (TV film)
Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
Plavba snů: Arizona (TV film)
Plavba snů: Havaj (TV film)
Rosamunde Pilcher: Příliv lásky (TV film)
2007 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Neuseeland (TV film)
Loď snů - Šanghaj (TV film)
Loď snů: San Francisco (TV film)
Plavba snů: Barma (TV film)
2006 Loď snů - Botswana (TV film)
1998 Melodie des Herzens (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Hudba v srdcích (TV film)
1997 Gefangene der Liebe (TV film)
Herz über Kopf (TV film)
1996 Traumnummer - Die Hotline zum Glück, Die (TV film)
1995 Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)
Konec jednoho léta (TV film)
Léto u moře (TV film)
1993 Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
Weißblaue Geschichten
1992 Chéri, mein Mann kommt! (TV film)
Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1990 Wohin die Liebe fällt (TV film)
1989 Seine beste Rolle (TV film)
1986 Das Traumschiff - Bali (TV film)
Das Traumschiff - Thailand (TV film)
Zpáteční cesta ke smrti (TV film)
1984 Er-Götz-liches (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1981 Leiche auf Urlaub (TV film)
1979 Lucky Star
Tatort - 30 Liter Super (TV film)
1978 Räuber und Gendarm (TV film)

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Nierenspende (S03E22)
další epizody (12)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
další epizody (23)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
další epizody (13)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (11)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Glücksritter, Der (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
Köberle kommt (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Einfach Lamprecht (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Freundinnen (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)

Herecká filmografie