foto

Sergej Cepov

  • nar. 16.7.1960 (59 let)
    Kstovo, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa
2011 Sibir, Monamur
2010 Brestská pevnost
Peremirie
2009 Věruju!
2008 Žij a nezapomínej
2006 977
Geroj našego vremeni
2005 Fart
2004 Konvoj PQ 17
Výbuch za úsvitu

TV seriály

2019 Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
Živaja mina (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
2017 Plochaja doč (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mesť (S04E05)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Perekrjostki suďby (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Gavajskaja roza (S02E10)
Semejnyj podrjad (S02E09)
další epizody (10)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Lesnik (S01E11)
Svidětěl (S01E10)
další epizody (12)
Major policii (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Peregovorščik (E11)
Poroch i drob (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
Kotovskij (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace