foto

Vitalij Kiščenko

  • nar. 25.5.1964 (55 let)
    Krasnojarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bratrstvo
Sojuz spasenija
V Kejptaunskom portu
Zachránit Leningrad
2018 Russkij běs
2017 Anna Kareninová. Příběh Vronského
Car a Matilda
Rok
2016 O futbole i pro angelov
SuperBobrovy
2015 Kak podňať million. Ispověď Z@drota
2012 Bělyj tigr
2011 Moskva-ně Moskva
Terč
Žila-byla odna baba
2010 Bortsu ne bolno
2009 Zázrak
2008 Jezero
Kamennaja baška
Přízrak
2007 Otryv
Vyhoštění

TV seriály

2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
Posolstvo (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Dve žizni (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Golgofa (E12)
Žena policejskogo (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Metod (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly (TV seriál)
SOS (S05E05)
2010 Pobeg (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky