foto

Nikolaj Dobrynin

  • nar. 17.8.1963 (54 let)
    Taganrog, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Deduška mojej mečty
Kavkazskaja plennica
2013 Na kryljach
2011 Dom na obočině
Gromozeka
Oduvančik (TV film)
2010 Bortsu ne bolno
2008 Bezumnyj nojabr
Boj mestnogo značenija
K nebeským výšinám
2004 Border Blues
1998 Láska k tanečníkovi (TV film)
1995 Letnije ljudi
1994 Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
Pojezd do Bruklina
1993 Měsť šuta
Russkij regtajm
1991 Fejofanija, risujuščaja směrť
1989 Bindjužnik i korol
1988 Ščenok
1987 Sbohem, parto z mojí čtvrti
1986 Nužnyje ljudi (TV film)

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
Tri korolevy (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Dom s lilijami (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Svaty 4 (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Baťuška (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
2002 Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace