foto

Emmanuil Vitorgan

  • nar. 27.12.1939 (79 let)
    Baku, Ázerbájdžán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na Pariž!
2018 Odnaždy v Amerike, ili Čisto russkaja skazka
2017 Motyljok
2015 Sled Istrebitelja
2014 Black Rose
Jolki 1914
2013 Startap
2009 Pistolet Stradivari
2008 Den radio
Paradox
Yubiley (TV film)
2007 Medvěžja ochota
2006 Pervyj doma (TV film)
2003 Těatralnyj roman (TV film)
1999 Maximilian
1993 Kodex besčestija
1992 Čjornyj kvadrat
1991 Anna Karamazoff
I vozvraščajetsja větěr...
Po Taganke choďat tanki
Poka grom ně grjanět
Vzběsivšijsja avtobus
1990 Kogda svjatyje marširujut
1988 Predlagaju ruku i serdce
1987 ...Ispolniť vsjakuju pravdu
Sledopyt
1986 Vykup
1985 Boj o Moskvu
Dorogi Anny Firling
1984 Břeh jeho života (TV film)
1983 Požár v přístavu
1982 Larec Marii Mediči
Čaroději (TV film)
1981 Kolonie
Šutka?!...
1980 Blagočestivaja Marta (TV film)
Ožidanije
Skandalnoje proisšestvije v Brikmille (TV film)
Zvjozdnyj inspektor
1978 Kreposť
Poka bezumstvujet mečta
1977 Volšebnyj fonar
1976 Nikto vmesto tebja
1975 Almazy dlja Marii
1974 Dmitrij Kantěmir
1973 Můstek odvahy
1972 Grossmejster
1971 Král Lear
1968 Vsego odna žizň
1966 Dva bileta na dněvnoj seans

TV seriály

2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
2013 Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
I stalo ich troje (E50)
Domrabotnica po vyzovu (E49)
Ssora (E48)
další epizody (50)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2005 Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Čjornaja komnata (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1982 Professija - sledovatěl (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)
1979 Segodňa i zavtra (TV seriál)
1977 I eto vsjo o ňom (TV seriál)
1973 Kortik (TV seriál)

Dokumentární

1993 Tragédie století (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Benefis Taťjany Doroninoj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace