foto

Alain Sachs

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mateřské pudy (TV film)
Princezna z Montpensier
2009 Mikulášovy patálie
2007 Enfin veuve
Martin Paris (TV film)
Notable donc coupable (TV film)
Prostě spolu
2006 Skrblík (TV film)
2005 L'Évangile selon Aîmé (TV film)
2003 Porteur de cartable, Le (TV film)
2002 Sexes très opposés
Sous bonne garde (TV film)
2001 L'Affaire Kergalen (TV film)
2000 La double vie de Jeanne (TV film)
On n'est pas là pour s'aimer (TV film)
1998 Meurtres sans risque (TV film)
1997 Comme des rois
Lucie Aubracová
1996 Nádherná Zelená
1995 Impossible Monsieur Papa, L' (TV film)
Maîtresses de mon mari, Les (TV film)
1992 Vacances au purgatoire (TV film)
1991 Děkuji, živote
1988 Tous les nuages sont des horloges
1987 Nouveaux tricheurs, Les
1986 Inspektor Lavardin
Paris minuit
Sauve-toi, Lola
1972 Suivez Budart

TV seriály

2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Première partie (E01)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Tous au théâtre! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky