foto

Ilkka Heiskanen

  • nar. 11.1.1962 (58 let)
    Hamina, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Olen Suomalainen
2018 Drsný život Juice Leskinena
2017 Linnan juhlat (TV film)
Neznámý voják
2016 Bodom
2015 Vares - Sheriffi
2014 Kummeli V
2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
Jussi Vares: Vražedné tango
Lumihiutalemuodostelma (TV film)
Punainen nauha (TV film)
Saunavieras
2011 August
Jussi Vares: Pavučina smrti
Jussi Vares: Polibek zla
Jussi Vares: Smrt panen
Ticho
2009 Havukka-ahon ajattelija
Täällä Pohjantähden alla
2008 Late Fragments
Rozkaz
2007 Rakkaudella minun (studentský film)
2006 Linnut (TV film)
2005 Milja
NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Za nepřátelskou linií
2003 Klooni (TV film)
2002 Kylmä muuri (TV film)
Niin paljon parempi mies (TV film)
2001 Aleksis Kiven elämä
Kolme valhetta (TV film)
Kuilu (studentský film)
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
Kuningas Hidas
Pako punaisten päämajasta (TV film)
Sano Oili vaan (TV film)
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)
Rukajärven tie
1997 Jäänmurtaja
Konsertto Mallorcalla (TV film)
Omassa vuoteessa (studentský film)
Palava rakkaus (TV film)
Palkkasoturi
Peilikirkas päivä
1996 Yöjuna
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Maaseudun tulevaisuus (studentský film)
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1992 Kim byl Joe Luis?
Töpärin kingi (TV film)
1990 Häälaulu (studentský film)
Sakkeus (studentský film)
1989 Insiders
Maa (studentský film)
Valkoinen nainen (TV film)
1988 Taivaan lahja
1987 Strutsi (studentský film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
Äidit, nuo toivossa väkevät (E08)
2019 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Uusi alku (S02E10)
Viinaa ja vinyylejä (S02E09)
Kepposia (S02E08)
další epizody (10)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Häähumua (S01E10)
Vihaa ja rakkautta (S01E09)
Kostaja Otepäästä (S01E08)
další epizody (10)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Se kävelee tästäkin (S01E07)
další epizody (5)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Komea on alku (E01)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Vihreät kuulat (S02E01)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Paskaduuni (S01E09)
Koukussa (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2012 Kimmo (TV seriál)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Työsuhde (E04)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Kymenlaakson laulu (TV seriál)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (7)
Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (10)
Jako Kahteen (TV seriál)
Matkakuumetta (E10)
Kodittomat (E09)
Syntyneet lähtemään (E08)
další epizody (5)
2006 Jako Kahteen (TV seriál)
Myrskyvaroituksia (E05)
Muutosvastarintaa (E04)
Katoamistemppuja (E03)
další epizody (5)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Hiljaista on (TV seriál)
Vihdoinkin kahvia (E11)
Idän pikajuna (E10)
Ilmastoitua rakkautta (E09)
další epizody (4)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
...niin hiljaista... (E07)
Joulun lyömät (E06)
Pelimies ei pelkää (E05)
další epizody (7)
2002 Joulukalenteri (TV seriál)
Jurismia! (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Kultakuume.com (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (8)
Vaimonsa mies (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Tiedän paikan armahan (S01E06)
Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Loistavat Jerkun pojat (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Lääkärit tulessa (TV seriál)
Sydänten akatemia (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Kadonnutta kotia etsimässä (E02)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Onnea vai menestystä (TV seriál)
Ottaako sydämestä? (TV seriál)
1993 Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
1990 Kellarikaarti (TV seriál)
Lottovoittajien maa (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2006 Pula-aika (TV seriál)
2003 Elämysmatka Nousukauteen
1997 Pre Kalevala
Sankaripioneeri 001
1994 Turkan lapset (TV film)

Koncert

1998 Aktin ylistys (koncert)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2003 Elämysmatka Nousukauteen

TV pořady

2002 Paristo (TV pořad)
1990 Osapäiväartistit (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 Elämysmatka Nousukauteen

Host

TV pořady

2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2002 Paristo (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
2001 Suuri Kupla (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1990 Osapäiväartistit (TV pořad)
1984 Mutapainin ystävät (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky