foto

Peter Barnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Návrat na Brideshead
2007 Démon pomsty: Krvavá lázeň (TV film)
2004 Padělatelé
1998 Get Real
1991 Der Mann nebenan
1985 Operation Julie (TV film)

TV seriály

2005 Love Soup (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Earthfasts (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Drop the Dead Donkey (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1989 Country Boy, The (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 The Squad (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace