foto

Brendon Ryan Barrett

  • nar. 5.8.1986 (32 let)
    Roseville, California, USA

Biografie

Brendon Ryan Barrett sa síce narodil v kalifornskom Roseville, vyrastal však vo Folsome spolu so svojimi rodičmi a sestrou Caitlin, ktorá je tiež herečkou. Po dokončení miestnej strednej školy začal navštevovať štátnu univerzitu v Sacramente, kde absolvoval diplomovú prácu v oblasti komunikácií a trestného práva.

Veterán mnohých tlačových a televíznych reklám započal svoju hereckú kariéru vo veku ôsmich rokov v televíznom filme Uloupená nevinnost (1995). Nasledovali rôzne menšie úlohy v televíznych seriáloch a filmoch a napokon útlm. Herectvu sa venoval aj naďalej, avšak formou vzdelávania, keď v rokoch 2007 až 2010 vyučoval v talentových štúdiách v Sacramente.

Jakub "JADIM" Hlaváč

Herecká filmografie

Filmy

2001 Lloyd
2000 Boys and Girls
Casper a strašidelné Vánoce
1999 Děti z Duranga
1998 Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
Podoby lásky
Shadow Men, The
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
1995 Uloupená nevinnost (TV film)

TV seriály

2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Big Dougie (S02E21)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1997 Soul Man (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace