foto

Peter Bongartz

  • nar. 22.5.1942 (77 let)
    Greifswald, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Pommes Essen
2009 Tango im Schnee (TV film)
2008 Annas Geheimnis (TV film)
Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
Mörderischer Frieden
2006 Láska na konci léta (TV film)
2005 Die letzte Saison (studentský film)
Loď snů - Omán (TV film)
Meine große Liebe (TV film)
2001 SOS Barracuda: Žralok z Malorky (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1999 Růže v bouři (TV film)
1998 Sieg, Der
Tatort - Tanz auf dem Hochseil (TV film)
Traumschiff - Jamaica/Galapagos, Das (TV film)
1997 Místo činu: Frankfurt - Hra na smrt (TV film)
Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
1996 Sohn des Babymachers, Der (TV film)
The Wrong Trip
1995 Tatort - Bienzle und die Feuerwand (TV film)
1992 Dornberger (TV film)
Verflixte Leidenschaft (TV film)
1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
1990 Kupferfalle, Die (TV film)
1989 Kommissar Klefisch - Ein Fall für Onkel (TV film)
Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
Umwege nach Venedig
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung, Der (TV film)
1987 Befristeter Aufenthalt (TV film)
Mrs. Harris - Der geschmuggelte Henry (TV film)
Místo činu - Smrt v pavilonu slonů (TV film)
1986 Andrea Roll - Eine Zumutung (TV film)
Kein Alibi für eine Leiche (TV film)
Zpáteční cesta ke smrti (TV film)
1984 Das Leise Gift (TV film)
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1982 Egmont (TV film)
Místo činu - Neviditelný protivník (TV film)
Single liebt Single (TV film)
1980 Tatort - Der Zeuge (TV film)
1979 Tatort - 30 Liter Super (TV film)
1977 Der Weilburger Kadettenmord (TV film)
Tatort - Finderlohn (TV film)
1976 Das Fräulein von Scuderi (TV film)
Tatort - Kassensturz (TV film)
1975 Streng geheim (TV film)
Tatort - Tod eines Einbrechers (TV film)
1974 Tatort - Playback oder die Show geht weiter (TV film)
1973 Liebe leidet mit Lust (TV film)
1972 Ein Wochenende des Alfred Berger (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Machtspiele (S02E05)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Feuerbach (TV seriál)
1995 Flucht ins Paradies (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sahara-Projekt, Das (TV seriál)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Identifikační kresba (S02E07)
1989 Knastmusik (TV seriál)
Mission: Eureka (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1984 Millionen-Coup, Der (TV seriál)
Patrik Pacard (TV seriál)
1982 Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Karl, der Gerechte (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky