foto

Lee Richards

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava

TV seriály

1990 Gravy Train, The (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Are You Being Served? (TV seriál)
Friends and Neighbours (S10E06)
1984 Big Deal (TV seriál)
1983 Are You Being Served? (TV seriál)
The Sweet Smell of Success (S09E01)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Heir Apparent (S08E05)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Are You Being Served? (TV seriál)
The Club (S06E02)
1977 Chalk and Cheese (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky