Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

PedroPo 

všechny recenze uživatele

"Abych v mládí nemasturboval, dával mi otec do čaje jednu věc. Můj penis." Je potřeba dodávat něco víc? Vynikající esence anglického humoru, která byla ještě povýšená českým dabingem. Od té doby vždycky když jedu taxíkem, musím se lehce usmívat, protože tahle profese je díky tomuto seriálu už navždy spojená s lehce vtipnýma strejcema (bez ohledu na věk a vizáž). ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Některé skeče jsou sice vyloženě trapné a až přesušené, ale ty naštěstí tvoří naprosté minimum obsahu, které vyvažuje celá plejáda scének úžasných. H&P sice na první pohled mohou působit vulgárně nebo až buransky, ale byť se nejedná o bůhvíjak intelektuální humor, zdání klame. Mimochodem vynikající překlad pana Palouše (viz taky Monty Python) ve spojení s parádním českým dabingem. Kdybych měl nějaké skeče či série skečů vypíchnout, tak si zkrátka nevyberu - Quentin Rekreant chlastající na všech štacích, Želvobijecký den, dementi sázející se o fidorky, uplácející řezník, strašidelný hotýlek, příběh pneumatiky, Frank a Steve, burani z Yorkšíra ("Si myslíš, že su nějaké prase, co bévá vzrušené z krajkové podesrávačke ?"), Yorkšírské aerolinky, Spice vrah, Penelopka pittbulka, předělávky lidovek a popových hitů....a tuny a tuny dalších, na tyhle jsem si vzpomněl jen tak z fleku. H&P forever. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sú vulgárni, sú brutálni a valia na plné gule! V H&P koktaile je namiešaný suchý anglický humor s fekálnymi a sexuálnymi fórikmi a absolútne čiernym cynizmom. Rôznorodé scénky sú dopĺňané vlastnou hudobnou tvorbou, ktorá je hádam ešte originálnejšia a šialenejšia, než hrané kúsky. Kto je skutočne odolný, tomu sa budú páčiť. Háklivejšie osoby asi vystrúhajú znechutenú grimasu a týchto dvoch bezškrupulóznych pánov rýchlo vypnú. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, některé scény byly regulérně bravurní (Bitka v hospodě, nebo Jak velký jsou ty rámečky 6x4?), ale u jiných jsem nevěřil vlastním uším i očím. Ostrovní humor mám opravdu rád, mnohem radši než jakákoliv komedie z USA, ale tohle mi přišlo jako naprostá kravina srovnatelná s naším TELE TELE.. Nebo jsem se ocitl při sledování v jiném rozměru? Víc jak 3* z toho nevypotím a to i se zavřenýma očima ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Tyhle dva šašky mohu vidět pokaždé. Je to plné srandy, vtípků a zvratů a je to prosáklé britským humorem skrz naskrz a krátké skeče daly vyniknout opravdové satiře, na které se Hale a Pace doslova vyřádili. Jedna z dalších, dnes již klasik, u které pevně doufám a modlím se, aby bavila dál a nepropadla se na smetiště dějin. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama