foto

Mariana Ximenes

  • nar. 26.4.1981 (37 let)
    São Paulo, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 O Grande Circo Místico
2017 Detetives do Prédio Azul: O Filme
2016 Quase Memória
2015 Prova de Coragem
Zoom
2013 O Rio nos Pertence!
2012 O Gorila
Os Penetras
2010 Quincas Berro d'Água
2006 Muito Gelo e Dois Dedos D'Água
2005 Gaijin - Ama-me Como Sou
Máquina, A
2003 O Homem do Ano
2002 O invasor
2001 Dias de Nietzsche em Turim
1998 Caminho dos Sonhos

TV seriály

2016 Supermax (TV seriál)
2010 Passione (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
JK (TV seriál)
2005 América (TV seriál)
2003 Casa das Sete Mulheres, A (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
Padroeira, A (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
Uga Uga (TV seriál)
1999 Andando Nas Nuvens (TV seriál)
Força de Um Desejo (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1983 Guerra dos Sexos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace