foto

Charles Pemberton

  • nar. 19.9.1939
    Leyland, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.5.2007 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 King of Fridges (TV film)
2002 Čtyři pírka: Zkouška cti
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1995 Heavy Weather (TV film)
1994 Pat and Margaret (TV film)
1991 A Murder of Quality (TV film)
1990 God on the Rocks (TV film)
Never Come Back (TV film)
1989 Norbert Smith, a Life (TV film)
1988 First Kangaroos, The
1987 Playing Away
Scoop (TV film)
1985 Miss Marple: A Pocket Full of Rye (TV film)
1983 Weather in the Streets, The (TV film)
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1979 Kdo bručí v base
1977 Black Joy
Let's Get Laid
The Black Panther
1976 Adventures of a Taxi Driver
1975 Brannigan
Eskimo Nell
Obnažený státní úředník (TV film)

TV seriály

2002 Foylova válka (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Dwelling Place, The (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
1992 Gone to Seed (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1991 Perfect Hero, A (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Bradley (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Simon and the Witch (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Box of Delights, The (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jack of Diamonds (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Doctor's Daughters (TV seriál)
Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
Shillingbury Tales, The (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajná zbraň (S04E01)
1979 Big Jim and the Figaro Club (TV seriál)
Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Sapphire and Steel (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Soud (S02E02)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Young at Heart (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
1974 No Strings (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Culture Vultures, The (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

TV pořady

1971 Two Ronnies, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace