foto

Bo Persson

  • nar. 26.6.1949 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Kruh
Kyselé Vánoce
2014 Hola, hola
2013 Bäst före
2011 Svensson Svensson ...i nöd & lust
2010 Bröderna Karlsson
Na druhé straně
2007 Arn
Zpěvačka Rosa
2006 Att göra en pudel
Děti odvedle
Göta kanal 2 - kanalkampen
První láska mé ženy
Små mirakel och stora
2005 Harryho dcery
Varšavské ghetto
Vítězové a poražení
2004 Hip, hip, hurá!
Tak jako v nebi
2003 Flamingo
2002 Kommer du med mig då
Kouzlo psa
Suxxess
Ten z vedlejšího hrobu
2001 Puder
Sprängaren
2000 Klepy
Livet är en schlager
Skleněná křídla
Čarodějnice v rodině
1999 Děti nosí Santa Claus
Hälsoresan - En smal film av stor vikt
1998 Pod sluncem
Smlouva na smrt
1996 Kalle Blomkvist - nebezpečný život detektiva
1995 Alfred
Jönssonligans största kupp
1993 Drömkåken
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
Nedělňátka
1991 Býk
1990 Honungsvargar
1988 Jungfruresan
Råttornas vinter
1987 Hästens öga (TV film)
1986 Moa
Oběť
Älska mej
1985 Svindlande affärer
1984 Po zkoušce (TV film)
1982 Fanny a Alexandr
Rozloučení
1981 Sally och friheten
1979 Min älskade

TV seriály

2019 Gösta (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Smrt novináře (S05E05)
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
Gamen (S03E03)
2001 Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt (TV seriál)

Dokumentární

2000 Svět filmu: Ingmar Bergman

Střihačská filmografie

Filmy

1987 Vnímání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace