foto

Sakari Kuosmanen

  • nar. 6.9.1956 (61 let)
    Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
2009 Dům košaté lásky
Ralliraita 1
2003 Perly a svině
2002 Muž bez minulosti
1999 Juha
Sen täytyy tapahtua
1996 Mraky odtáhly
1994 Iron Horsemen
1991 Noc na Zemi
1989 Cha Cha Cha
Leningradští kovbojové dobývají Ameriku
1988 Ariel
1987 Helsinki Napoli All Night Long
Macbeth
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
Paperienkelit (TV film)
Rocky VI
Stíny v ráji
1985 Calamari Union

TV seriály

2011 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
1999 Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)
1998 Kulkija Kuosmanen ja kappale kauneinta Suomea (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)

Dokumentární

2011 Eesti vabaks! (TV film)
Glasnost Rock - Rock Summer 88 (TV film)
2010 Suomen historian myytit: Häjyt (TV film)
1998 Kuka oli Felix Kersten?
1994 Total Balalaika Show (koncert)
1987 Sodankylän elokuvajuhlat
1986 Laulu

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2015 Retrohelmet (TV pořad) - a.z.
2014 Richterin asteikko (TV pořad)
Vapun valtakunta (TV pořad)
2011 Torilla tavataan - MM-kultajuhlat (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2005 Onnelliset (TV pořad)
Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Liemessä (TV pořad)
2003 W-tyyli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Kultajuhlat (TV pořad)
Tammerkosken sillalla (TV pořad)
Tuhkaa ja timantteja (TV pořad)
1994 Pelimies Vesku (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)
1984 Tilt (TV pořad)
1981 Ykkösen jouluvieraat (TV pořad)

Hudební videoklipy

1987 L. A. Woman (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Paperienkelit (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace