foto

Aino Seppo

  • nar. 26.5.1958 (60 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nahoru dolů
2013 Láska, soudruhu
2009 Dům košaté lásky
2008 Lacrimosa
2002 Kymmenen riivinrautaa
Muž bez minulosti
1999 Pitkä kuuma kesä
1995 Tyttöjä ja jäätelöä
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
1992 Karavaani (studentský film)
1989 Anni tahtoo äidin
Pyörteissä (TV film)
1988 Onnea matkaan (TV film)
1987 Macbeth
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
Näkemiin, hyvästi
Paperienkelit (TV film)
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
Pimeys odottaa
1984 Sista leken
1983 Zločin a trest
1982 Král bez srdce
Vyvrhelové

TV seriály

2017 Syke (TV seriál)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Blondi tuli taloon - Sattui kerran kesällä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Blondi tuli taloon (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Ääni (E02)
1986 Tabu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Esko Salminen - läsnä (TV film)
1986 Kaurismäki-ilmiö (TV film)

TV pořady

2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace