foto

Zofia Wichłacz

  • nar. 1995
    Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zofia Wichłacz je dcera kameramana Zbigniew Wichłacze a scénografky Anny Seitz-Wichłacz. V roce 2014 si zahrála hlavní roli ve válečném filmu Město 44 od režiséra Jana Komasy. V září 2014, v průběhu 39. ročníku filmového festivalu ve Gdyni získala cenu za nejlepší ženský herecký výkon. V květnu 2015 debutovala na jevišti v monodramatu Porozmawiajmy po niemiecku, které je v současné době k vidění v polském divadle Teatrze Polonia.

Vonderilyn

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amok
Smíření
2016 Mžitky
2014 Město 44
Once My Mother
2013 Był sobie dzieciak

TV seriály

2019 World On Fire (TV seriál)
2018 1983 (TV seriál)
Uwikłanie (E01)
Rojst (TV seriál)
The Romanoffs (TV seriál)
End of the Line (E07)
2017 Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace