foto

Joanna Brodzik

  • nar. 11.1.1973 (45 let)
    Krosno Odrzańskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jasne błękitne okna
2005 1409
2004 Už nikdy!
2003 Break Point
2002 Pianista
2000 Tajemné výstřely
1999 Ohněm a mečem
1998 Złoto dezerterów
1997 Dzieci i ryby
1996 Dzien wielkiej ryby

TV seriály

2015 Nie rób scen (TV seriál)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace