foto

Joanna Brodzik

  • nar. 11.1.1973 (47 let)
    Krosno Odrzańskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jasne błękitne okna
2005 1409
2004 Už nikdy!
2003 Break Point
2002 Pianista
2000 Tajemné výstřely
1999 Ohněm a mečem
1998 Złoto dezerterów
1997 Dzieci i ryby
1996 Dzien wielkiej ryby

TV seriály

2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
další epizody (13)
Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2005 Magda M. (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky