foto

Yvon Sarray

  • nar. 18.11.1917
    Clichy-la-Garenne, Francie
  • zem. 13.2.1990 (72 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 La Ruelle au clair de lune (TV film)
1984 Irène et Fred (TV film)
1980 Jean-Sans-Terre (TV film)
1979 Insulaires, Les (TV film)
Jean le Bleu (TV film)
Přinutím vás žít
1977 Madame Ex (TV film)
1976 Celui qui ne te ressemble pas (TV film)
1975 C'est dur pour tout le monde
Hugues-le-Loup (TV film)
Růžový telefón
1974 Bons baisers... à lundi
Le pain des rêves (TV film)
Madame Bovary (TV film)
Nuits rouges
Rodina Grossfelderů (TV film)
1973 Affaire Crazy Capo, L'
L'enlèvement (TV film)
Le gang des otages
1972 Les feux de la chandeleur
Mauprat (TV film)
Raboliot (TV film)
Tricorne, Le (TV film)
Vassa Geleznova (TV film)
1970 Tout spliques étaient les Borogoves (TV film)
1969 La librairie du soleil (TV film)
Můj strýc Benjamin
Ve znamení býka
1968 La petite vertu
Nepřemožitelná Leontýna
1967 Blázen z laboratoře 4
Slunce rošťáků
1966 Caméra explore le temps: Les Cathares, La (TV film)
Fin de la nuit, La (TV film)
Rvačka v Panamě
1965 La caméra explore le temps: L'affaire Ledru (TV film)
1964 Caméra explore le temps: La terreur et la vertu: Robespierre, La (TV film)
D'où viens-tu, Johnny ?
Honba na muže
La caméra explore le temps: Mata Hari (TV film)
Requiem pour un caïd
Une ravissante idiote
1963 Bricoleurs, Les
Caméra explore le temps: Le procès de Charles 1er, La (TV film)
Des frissons partout
Femmes d'abord, Les
La caméra explore le temps: L'affaire Calas (TV film)
La caméra explore le temps: La vérité sur l'affaire du courrier de Lyon (TV film)
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
Conjuration de Cinq-Mars, La (TV film)
Dernier quart d'heure, Le
Ennemis, Les
Pauvre Martin (TV film)
Portrait Robot
1961 Napoléon II, l'aiglon
Peau et les os, La
1960 Baron de l'écluse, Le
1959 Des femmes disparaissent
Případ komisaře Maigreta
1957 Peau de l'ours, La
1956 Toute la ville accuse

TV seriály

1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Des grives aux loups (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Dobytí nebe (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Tourbillon des jours, Le (TV seriál)
1978 Claudine (TV seriál)
Il était un musicien (TV seriál)
Madame le juge (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1976 Grand-père Viking (TV seriál)
Vie de Marianne, La (TV seriál)
Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1974 Accusée, L' (TV seriál)
Le deuil sied à Electre (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál)
Neveu d'Amérique, Le (TV seriál)
Un tyran sous la pluie (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Manège de Port-Barcarès, Le (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
Tang (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Enquęteurs associés, Les (TV seriál)
1969 Jacquou le croquant (TV seriál)
1968 Atomistes, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace