foto

Dave Madden

  • nar. 17.12.1931
    Sarnia, Ontario, Kanada
  • zem. 16.1.2014 (82 let)
    Jacksonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Adventures in Odyssey: The Last Days of Eugene Meltsner
1989 Marvin: Baby of the Year (TV film)
1980 More Wild Wild West (TV film)
1979 Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
1976 Eat My Dust
1974 The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
1973 Šarlotina pavučinka

TV seriály

1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Good Will Haunting (S03E06)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Jak zelené bylo moje jablko (S08E16)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1986 Life with Lucy (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Mulligan's Stew (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 Mickeyho přátelé (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky