foto

René Manzor

  • nar. 4.8.1959 (59 let)
    Mont-de-Marsan, Landes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Meurtres en Lorraine (TV film)
2009 Zatmění Země (TV film)
2003 Dédales
2000 Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
1997 Zamilovaná čarodějka
1995 Legendy severu
1994 Duch válečníka (TV film)
1990 Window, The (TV film)
1989 Vánoční teror
1988 Sueurs froides: La sublime aventure (TV film)
1986 Cesta

TV seriály

2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Pour qui sonne l'Angelus ? (S05E03)
Médoc sur ordonnance (S05E02)
2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Matka a dcery (S22E04)
Tragédie (S22E03)
Ztracený přítel (S22E02)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cendrillon et compagnie (S08E04)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Cloak and Dagger (E09)
1994 Aventures dans le Grand Nord (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Vánoční teror

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dédales
1989 Vánoční teror
1986 Cesta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace