foto

Chrystelle Labaude

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Irina
2006 Caprice des cigognes, Le (TV film)
Poslouchej čas
2004 Un homme presque idéal (TV film)
2002 Sarments de la révolte, Les (TV film)
1993 Do toho, mládeži!
1992 Jo et Milou (TV film)
Mademoiselle Fifi ou Histoire de rire (TV film)
Po lásce
1991 Mys hrůzy
1990 Duo (TV film)
1989 Un père et passe
1985 Les nanas
Utajená láska
1984 Cowboy, Le
Tir à vue
1983 Garçon !

TV seriály

2018 Hippocrate (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Un si grand soleil (TV seriál)
2017 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mauvais genre (S11E12)
Origine (S11E11)
L'Impasse (S11E10)
další epizody (12)
2016 Munch (TV seriál)
Dernière danse (S01E05)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Jusqu'au dernier (S10E13)
Sous influence (S10E12)
Le Roi du carnaval (S10E11)
další epizody (13)
2015 Pátrací oddělení (TV seriál)
Secrets et mensonges (S09E12)
La Nuit des étoiles (S09E11)
La Règle du jeu (S09E10)
další epizody (12)
2014 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Prix du palace (S08E12)
Balle à blanc (S08E10)
Cyrano (S08E09)
další epizody (9)
2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Trahison (S07E16)
Mauvais présage (S07E15)
Ecart de conduite (S07E14)
další epizody (16)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Matador (S06E10)
Entre toi et moi (S06E09)
Dernier tango (S06E08)
další epizody (10)
2011 Xanadu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Une place au soleil (2/2) (S05E14)
Une place au soleil (1/2) (S05E13)
Accident de parcours (S05E12)
další epizody (14)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Substitut (S04E14)
Les Chasseurs (S04E13)
Millésime meurtrier (S04E12)
další epizody (14)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Droit Chemin (S03E10)
Surf (S03E09)
Chute libre (S03E08)
další epizody (10)
2007 Pátrací oddělení (TV seriál)
Corps à corps (S02E08)
Vents contraires (S02E07)
L'Etoile filante (S02E06)
další epizody (7)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Handicap (S01E04)
Dérapages (S01E03)
Disparition (S01E02)
další epizody (4)
2002 Sami (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace