foto

Hilly Hicks Jr.

  • nar. 11.5.1970 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Pray for My Patsy (S02E12)
AKA I Want Your Cray Cray (S02E07)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Take a Bloody Number (S01E12)
AKA 99 Friends (S01E04)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
A Rocket Blasting Off (S02E16)
Shoved in My Face (S02E11)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
A Nuisance Call (S02E04)
Retaliation Hit (S01E21)
A Little Taste (S01E14)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
It Ain't Easy (S01E09)
Ve znamení raka (TV seriál)
Životní práva (S03E06)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
K čemu jsou nemoci dobré (S02E06)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Extáze a agónie (S01E09)
Dva na cestě (S01E07)
2007 Army Wives (TV seriál)
Independence Day (S01E05)
2006 Unesený (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Chicago Fire (TV seriál)
Real Never Waits (S02E22)
One More Shot (S02E21)
A Dark Day (S02E20)
další epizody (12)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (17)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Rear View Mirror (S01E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace