foto

Gillian Jones

  • nar. 19.4.1947 (72 let)
    Newcastle, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Judy and Punch
2014 Cesta
2010 Strom
2007 Šťastné míle
2003 So Close to Home
1998 Terra Nova
1997 Oscar a Lucinda
1996 What I Have Written
1994 Cody: A Family Affair (TV film)
1990 Hra o štěstí (TV film)
1989 Lover Boy
1988 Alterations (TV film)
Shame
1987 Twelfth Night
Ve stínu páva
1986 I Own the Racecourse (TV film)
1982 Fighting Back
Heatwave

TV seriály

2012 Redfern Now (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Facka (TV seriál)
Rosie (E05)
Anouk (E02)
2010 Spirited (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1975 Shannon's Mob (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace