foto

Margo

  • nar. 10.5.1917
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 17.7.1985 (68 let)
    Pacific Palisades, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Who's Got the Action?
1958 Z pekla do Texasu
1955 I'll Cry Tomorrow
1952 Viva Zapata!
1943 Behind the Rising Sun
Gangway for Tomorrow
The Leopard Man
1939 Milagro de la calle mayor, El
Miracle on Main Street
1937 Ztracený obzor
1936 Robin Hood z Eldorada
Winterset
1935 Rumba
1934 Crime Without Passion

TV seriály

1961 The New Breed (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 MGM Parade (TV seriál) - a.z.
1954 Studio 57 (TV seriál)
1952 The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1983 The Moviemakers (TV seriál)

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace