foto

Howard Kaylan

  • nar. 22.6.1947 (72 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Jízda na střele
1983 Silvestrovské představení
1974 Cheap
1971 200 Motels
1966 Out of Sight

TV seriály

1996 Správná Susan (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)

Hudební videoklipy

1967 The Turtles: Guide for the Married Man (hudební videoklip)
The Turtles: Happy Together (hudební videoklip)
The Turtles: She'd Rather Be with Me (hudební videoklip)
The Turtles: She's My Girl (hudební videoklip)
1966 The Turtles: She'll Come Back (hudební videoklip)
The Turtles: You Baby (hudební videoklip)
1965 The Turtles: It Ain't Me Babe (hudební videoklip)
The Turtles: Let Me Be (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 My Dinner with Jimi
1974 Cheap
1971 200 Motels

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky